Døgnåben tlf. 7028 6160
Få info Kontakt

Børn og begravelse

En mindeværdig afsked med jeres barn

Det er ekstremt smertefuldt at tage afsked med sit barn, og den store sorg gør det ofte uoverkommeligt at planlægge en mindeværdig afsked. Det nærer vi stor forståelse for.

Vi gør os derfor umage med at hjælpe forældre og pårørende i den hårde tid

Børns begravelser

Mindeværdig ceremoni efter jeres ønsker

  • Det sidste farvel skal være lige præcis, som I ønsker det. Derfor er vores opgave, at hjælpe jer alt hvad vi kan med planlægningen af en smuk ceremoni - hvor jeres ønsker altid er omdrejningspunktet.
  • Vi samarbejder med patienthospitaler og hospicer, og vi har god erfaring med at være i dialog med de pårørende gennem processen. Jeres ønsker for ceremonien er vores endemål.

Vi hjælper med at lukke sociale profiler

Mange unge har profiler på flere sociale medier, og disse kan være vanskelige at lukke ned. Vi hjælper derfor pårørende med at lukke profiler på eksempelvis Facebook, LinkedIn og Twitter.

Kontakt DK Begravelse

Vi fortæller gerne mere om, hvordan DK Begravelse kan hjælpe jer i den hårde tid. Vi er der desuden for de pårørende, der har brug for at snakke.

Kontakt os på vores telefon 70 28 61 60 til en uforpligtende snak - eller udfyld vores kontaktformular, og vi vil kontakte jer.